whatsapp

Avís legal

Dades de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) s’exposen les dades identificatives de l’empresa.
Denominació social: Serveis Majuenjo S.L
CIF: B60561164
Domicili Social: Carretera Barcelona, 136, Barbera del Valls, 08210 , Barcelona
Adreça de correu electrònic: info@sermaseguros.es
Dades relatives al desenvolupament de l’activitat: L’activitat de Serveis Majuenjo S.L és la comercialització, distribució i reparació de tota mena de vehicles, així com la comercialització de peces de recanvis i accessoris i tota activitat connexa o complementària de l’anterior que sigui de lícit comerç.


Compromisos no realitzar publicitat enganyosa

SERMA, es compromet a no realitzar publicitat enganyosa. A aquest efecte, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se al llarg del contingut de les diferents seccions de la web produïts a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. SERMA, a conseqüència del que es disposa en aquest apartat, es compromet a corregir-lo tan aviat com tingui coneixement d’aquests errors.


No remetre comunicacions comercials sense identificar-les

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic SERMA, es compromet a no remetre comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent sense identificar-les com a comunicació comercial i sense que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris d’aquestes.
A aquest efecte no serà considerat com a comunicació comercial tota la informació que s’enviï als clients de SERMA, sempre que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent, així com l’acompliment de les tasques d’informació.
A més el destinatari podrà revocar el consentiment per al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals d’una manera directa, senzilla i gratuïta, per correu electrònic a info@sermaseguros.es.


Idioma

SERMA, ofereix les ofertes dels seus productes, el procediment i la informació publicada en la seva pàgina web en idiomes castellà, català.