14 | 07 | 2022 - 2 min

La nostra Història

Qui som?

Fa més de 20 anys i amb l’afany d’oferir un valor afegit als seus clients, el grup d’Automoció MAAS va fundar Serveis Majuenjo SL. (SERMA ASSEGURANCES). Amb els anys s’ha convertit en una corredoria de referència per a particulars i empreses amb més de 30.000 clients satisfets.

Evolució de la nostre imatge corporativa

Entenem el nostre negoci com un negoci de persones al servei de persones. Implicant-nos activament en la part humana de cada problema i comprometent-nos en la seva solució.

Per a nosaltres els clients són el primer, ho vam demostrar amb la nostra actitud i el nostre tracte personal i professional que els hi donem.
Com a corredors d’assegurances tenim el deure i obligació de buscar sempre la millor opció pels nostres clients i això ens permet tenir relacions amb la pràctica totalitat de companyies asseguradores, fet que ens permet fer una anàlisi adequada en l’hora d’assegurar qualsevol risc.

Actualment som 14 professionals, tots apassionats de les assegurances amb ganes de continuar millorant i poder oferir el millor per als nostres clients amb uns valors que sempre ens han acompanyat:

Flexibilitat:
Coneixem el mercat i estem al corrent de qualsevol novetat per a comunicar-te-la.

Proximitat:
Analitzem cas per cas i oferim només aquelles pòlisses que cobreixin les teves necessitats

Solució Integral:
Gestió integral de les teves pòlisses, t’ajudem a gestionar els teus sinistres i sobretot t’estalviem temps.

Ens agradaria ser el teu corredor de confiança, vols contactar amb nosaltres?Llegir més
Llegir menys

Articles relacionats

Els nostres últims articles

Últims articles