06 | 10 | 2021 - 2 min

Avantatges de contractar assegurances en una corredoria

Defensem els teus interessos

Som professionals independents que mirarem pels teus interessos. Busquem exactament el que s’ajusti a les teves necessitats.


Gestors de temps

No necessites perdre temps, buscant i triant entre múltiples opcions, nosaltres ho farem per tu.


Gestió de sinistres

En cas de sinistre, no hauràs de preocupar-te de res. Nosaltres serem els encarregats de gestionar-ho i defensarem els teus interessos enfront dels de l’asseguradora.


Gestió integral

Oblida´t d’enutjosos tràmits amb les asseguradores. Nosaltres gestionarem totes les teves pòlisses i vetllarem pels teus interessos.

No et costarà diners

La corredoria d’assegurances és un servei gratuït, ja que els nostres ingressos procedeixen de comissions a càrrec de la companyia asseguradora. Per tant, contractar una pòlissa amb nosaltres, no és més car, de fet, possiblement estalviaràs diners.


Coneixement del mercat assegurador.

Com a professionals del sector assegurador, coneixem àmpliament el mercat i estem sempre al corrent de qualsevol novetat per a comunicar-se-la per si us pot resultar interessant. T’oferim un tracte personalitzat, analitzem el teu cas i t´oferim només aquelles pòlisses que cobreixin les teves necessitats.


En resum, confiar en una corredoria d’assegurances com SERMA assegurances et permetrà beneficiar-te de més de 20 anys d’experiència en el sector assegurador.

Orgullosos de ser el teu corredor d’assegurances.

Llegir més
Llegir menys

Articles relacionats

Els nostres últims articles

Últims articles